Over Metrovandaag

Metrovandaag is een blog van en geschreven door autofanaten met als doel autoliefhebbers op de hoogte te houden van het laatste nieuws in de autobranche.

De informatie op deze website is door de eigen redactie geschreven en voorzien van op internet verzamelde afbeeldingen. De website onderscheidt zich van andere autoblogs omdat het niet het doel heeft om u te vertellen over de nieuwste sportwagen, maar enkel informatie geeft die voor de normale persoon relevant zijn. Zo vertellen wij informatie over de voor- en nadelen van verschillende platformen waar u uw auto kan kopen-of verkopen en vertellen wij u waar u voertuiginformatie vandaan kunt halen.

Op dit moment werken er twee mensen aan de website.

Vincent, vader van 2 prachtige dochters. Hij is begonnen als journalist bij een lokale krant en schrijft de nieuwsartikelen op deze website. Hij komt elke dag met zijn Alfa Romeo Stelvio naar het kantoor toe. De droomauto van Vincent is de Bugatti Veyron al zal dit snel veranderen nu Bugatti een opvolger heeft gemaakt van de Veyron.

 

Mike, een alleenstaande vader van 1 zoon. Mike heeft twee grote passies namelijk auto’s en webdesign. Mike verzorgt het design van deze website en helpt Vincent met het schrijven van artikelen. Mike rijdt een Volkswagen Golf en zijn droomauto is de Pagani Huayra.