Wij Kopen Auto’s

Je auto verkopen via Wij kopen auto’s

 

Wij kopen auto’s is een bedrijf dat auto’s opkoopt, met het doel om deze met winst door te verkopen aan een andere partij. Veel mensen schakelen Wij kopen auto’s in op het moment dat zij direct van hun auto af willen. Er zijn verschillende ervaringen met het aanbieden van een auto bij Wij kopen auto’s. Wij hebben deze ervaringen voor je op een rijtje gezet!

 

De voordelen van het aanbieden van je auto bij Wij kopen auto’s

Het inschakelen van een bedrijf als Wij kopen auto’s heeft veel voordelen. Nadat jij je auto hebt aangemeld bij dit bedrijf, laat het bedrijf jouw auto online zien aan duizenden autodealers in Europa. Deze dealers krijgen beperkt de tijd om te bieden op jouw auto. Als er een interessant bod tussen zit, kan jij binnen een dag je auto kwijt zijn. Je laat je auto achter bij Wij kopen auto’s en ontvangt binnen drie werkdagen het geboden bedrag. Het voordeel? Jij hebt direct geld voor je auto, je bent per direct van je maandelijkse lasten af (zoals wegenbelasting en je autoverzekering) en je hoeft zelf weinig te regelen.

 

De nadelen van het aanbieden van je auto bij Wij kopen auto’s

Het grote nadeel van het aanbieden van jouw auto bij Wij kopen auto’s, is dat je bijna altijd minder voor je auto krijgt dan wanneer je deze zelf had verkocht aan een particulier. Omdat de mensen die hun auto bij dit bedrijf aanmelden graag zo snel mogelijk van hun auto af willen, weten dealers dat ze niet de hoofdprijs hoeven te bieden. Jij krijgt dus nooit de beste prijs voor je auto. Ook is het bij Wij kopen auto’s niet mogelijk om contant geld voor je auto te krijgen. Jij moet dus overwegen of deze nadelen voor jou opwegen tegen de voordelen van het inschakelen van dit bedrijf.

 

Meer weten?

Wil je meer weten? Kijk dan op https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=76&t=154201 of op https://www.ervaringenreview.nl/wijkopenautos/ voor meer informatie!